*/?>

За нас

Още от първата си година, FORUM REAL заема своето място сред лидерите и като най-голямото изложение за недвижими имоти, инвестиции, строителство и иновации в България. Със стотици изложители и хиляди участници, това е мястото за всички, които искат да чуят, дебатират и анализират тенденциите на пазара .FORUM REAL Жилища представя Кой Кой е (Who's Who) от индустрията на недвижимите имоти и инвестиции.

Целите на Форум Реал

Организацията цели да превърне Форум Реал в международен символ и визитка на индустрията и възможностите за инвестиции в България

Защо да присъствам

5,000

5,000 виртуални посетители ще научат за тенденциите, възможностите, политиките и инвестициите в областта на жилищните имоти. Ти сред тях ли ще си?

50

50 водещи анализатори, инвеститори, архитекти, строители и финансови експерти са сред лекторите на събитието!

1

Еднодневна първокласна конферентна програма с 6 панела и 50 експерти от бранша, които ще обсъдят актуални тенденции и иновации, които определят тенденциите.

Желаеш да купуваш, продаваш или инвестираш в недвижими имоти?

Намери строителна компания

Намери жилище или къща

Разбери за новите жилищни проекти

Научи как КОВИД-19 ще се отрази на цените на жилищата и какви са тенденциите

Научи за нови, иновативни тенденции, материали и процеси при жилищното строителството

Какви са предимствата при покупка на зелено?

Виртуални срещи

Възможността да се срещнете (виртуално) с представители на цялата индустрия, представители на изпълнителната власт на национално и общинско ниво, първокласната програма за конференции и Форумът за иновации на недвижими имоти, платформата за споделяне на информация за иновации и цифрови промени в индустрията.

Не пропускайте да присъствате виртуално на най-важното изложение за недвижими имоти - в България на 7ми април 2021 г.

Достъп до информация