*/?>

За нас

Още от първата си година, FORUM REAL заема своето място сред лидерите и като най-голямото изложение за недвижими имоти, инвестиции, строителство и иновации в България.

Със стотици изложители и над 30 000 участници, това е мястото за всички, които искат да чуят, дебатират и анализират тенденциите на пазара.

FORUM REAL представя Кой Кой е (Who's Who) от индустрията на недвижимите имоти и инвестиции.

Целите на Форум Реал

Организацията цели да превърне Форум Реал в международен символ и визитка на индустрията и възможностите за инвестиции в България

Защо да присъствам

30,000

30,000 виртуални посетители ще научат за тенденциите, възможностите, политиките и инвестициите в областта на недвижимите имоти. Ти сред тях ли ще си?

300

300 водещи анализатори, инвеститори, архитекти, строители и финансови експерти са сред лекторите на събитието!

3

3 дни първокласна конферентна програма на 3 сцени с около 60 панела и 300 експерти от бранша, които ще обсъдят актуални тенденции и иновации, които определят тенденциите.

Желаеш да купуваш, продаваш или инвестираш в недвижими имоти?

Намери строителна компания

Намери офис площ под наем?

Чуй и разбереш как технологиите ще променят живота в градовете, транспорта, офис пространствата?

Научи как КОВИД-19 ще се отрази на цените на имотите и възможностите за бизнес?

Научи за нови, иновативни тенденции, материали и процеси в индустрията и строителството

Научи повече за транспорт, енергийна ефективност, инвестиции по региони в България, регионални и европейски политики, проекти и възможности.

Виртуални срещи

Възможността да се срещнете (виртуално) с представители на цялата индустрия, представители на изпълнителната власт на национално и общинско ниво, първокласната програма за конференции и Форумът за иновации на недвижими имоти, платформата за споделяне на информация за иновации и цифрови промени в индустрията.

Не пропускайте да присъствате виртуално на най-важното изложение за недвижими имоти - в България от 3 до 5 декември 2020 г.

Форумът е под патронажа на Министъра на Регионалното развити и благоустройството.

Достъп до информация